11 Krokom Dvärs??tts IF F04-05 0 0 0 0 0

11 juni 2017
18:30

Ragunda BK

Referat: Ope IF F04 Blå - Ragunda BK

Seger på sportfältet med 3-0. Matchen började jämt med lite halvchanser åt båda håll. Kändes som Ope hade mer boll än oss första kvarten. Men i den 18 minuten hade kapten Andersson skjutit in sig och från högerkanten satt ett stenhårt skott i nätmaskorna. Efter 1-0 målet hade Firma Söderberg-Bengard flera fina kombinationer och i 23 minuten slet sig Tilde fri och rullade säkert in 2-0 på assist av Anna. Ett resultat som stod sig halvleken ut.
I andra halvlek böljade spelet fram och tillbaka. De chanser som Ope skapade tog Jessica säkert hand om eller så tog våra mittbackar undan bollen. I 57 minuten lossade Frida högerkanonen igen, fint framspelad av Stina och 3-0 var ett faktum.
En riktig krigarinsats av hela laget gjorde att vi lyckades vinna med 3-0. Vår bästa match hittills som 9 mannalag